Taxi Travel Corp brengt u graag naar de luchthaven van Brussel, gelegen in de gemeente Zaventem, of zet u rechtstreeks af op de locatie van uw keuze in de regio.

Een taxi nemen om naar het vliegveld te gaan, is jezelf een moment van ontspanning aanbieden, ver weg van de drukte van drukke alternatieven. Als onderdeel van een intramurale reis of een langeafstandsrace, kunt u er zeker van zijn dat we uw bestelling zullen uitvoeren, met als doel de kortste reistijd.

Ongeacht het tijdstip van de dag of de nacht, een taxi zoeken in Zaventem zal geen probleem meer zijn. Onze ervaren chauffeurs staan ​​klaar voor een stationstransfer, een luchthaventransfer, een eenvoudige privéreis of een rondreis op maat.

Niets is eenvoudiger om een ​​voertuig te bestellen: een telefoontje naar ons telefooncentrum of een bericht naar ons team dat altijd klaar staat om u tevreden te stellen… en uw privéchauffeur staat binnen enkele minuten voor de deur.

Reserveren

Wie Parijs Charles de Gaulle, Parijs Orly of een wijk van de Franse hoofdstad moet bereiken, kan gerust zijn: onze diensten strekken zich uit tot de lichtstad.

Wat Brussel betreft, kennen we alle toegangen en bijzonderheden. Het is dit gemak om een ​​verbinding tussen elk gebied en elke bezienswaardigheid te verzekeren dat onze kracht is. We respecteren bovendien de tarieven van traditionele taxi’s, want de klantenkring verdient feilloze transparantie.

Elk alternatief is mogelijk: een taxi op reservatie, een onmiddellijke race… en dit in de wens om alle denkbare bestemmingen te dekken: Charleroi, Luik, Namen, Lille (Frankrijk), Amiens (Frankrijk)… het is zo simpel als bellen een nummer in of vul een kleine reserveringsmodule in.

Eenmaal comfortabel geïnstalleerd in het hart van onze bestelwagens, zult u een positieve sfeer waarderen, gecombineerd met een buitengewone zorg voor hygiëne. Uw bagage wordt ondertussen zorgvuldig in onze kofferbak opgeborgen.

Naast redelijke prijzen en geen onaangename verrassingen, laten we reizigers contant of met een creditcard betalen, wat hen het beste uitkomt. Reis met een vrije geest dankzij dit gevoel van aanpassing waar we bekend om staan.

U hoeft zich geen zorgen te maken over tolgelden en andere obstakels op de weg. Onze privéchauffeurs regelen alles volgens een fijn afgestemd systeem.

Als u terugkomt van vakantie, kunnen we u natuurlijk verwelkomen op de parkeerplaats van de luchthaven bij het inleverpunt. Het is ook mogelijk om u te begeleiden naar de terminal die het begin van uw excursies markeert, op de luchthaven van Brussel, Parijs, Lille Lesquin…

Al uw zakelijke en privéreizen worden verzorgd door ons betrouwbare team. Door een beroep te doen op een erkend taxibedrijf zoals het onze, vermijd je de oplichting van een illegale taxi en geniet je van een vlotte overdracht.

Wil je nu in een taxi stappen? Bent u op zoek naar een stipte aanbieder, klaar om elke uitdaging aan te gaan? Geen probleem. Taxi Travel Corp, van/naar Zaventem of elders, is de absolute zekerheid van een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Reserveren
Feedback
Feedback
Comment évalueriez-vous votre expérience ?
Avez-vous un commentaire supplémentaire ?
Suivant
Entrez votre e-mail si vous souhaitez que nous vous contactions au sujet de vos commentaires.
Retour
Valider
Merci d'avoir soumis votre commentaire !