Dankzij Taxi Travel Corps is het heel eenvoudig om een ​​taxi te bestellen om naar Luik te gaan of de stad te verlaten om naar een luchthaven, een treinstation of een andere plaats te gaan. We dekken Wallonië en omgeving, wetende dat onze VTC-dienst u ook naar Lille of Parijs kan brengen.

De stad Luik is misschien niet zo bekend als Brussel, maar blijft op cultureel vlak erg interessant en bruist van de activiteiten. Tijdens uw zakenreis of vakantie ontdekt u een stad vol verrassingen.

Eén ding is zeker: snelheid en reactievermogen zijn onze kenmerken. Voor zover mogelijk halen we u op de plaats van uw keuze op en zetten u af waar u wilt. Of het nu gaat om het afzetten op de luchthaven, de parking voor het station van Luik of Brussel… we doen het in ieder geval zo snel mogelijk, waarbij we natuurlijk voorzichtig blijven op de weg.

Bent u op zoek naar punctuele taxichauffeurs, die de weg weten en klanten onder alle omstandigheden respecteren, dan hebben wij precies wat u zoekt. Als specialisten in het vervoer van personen willen wij een service op maat bieden aan al diegenen die intramuros of naar de omliggende regio’s moeten reizen, ook in buurland Frankrijk (Parijs, Rijsel, Amiens, Valenciennes, enz.).

Reserveren

We garanderen zowel comfortabele busjes, even ruim als luchtig, en eerlijke prijzen, bepaald op basis van de afgelegde afstand. Voor het reserveren van een taxi Luik Brussel, Luik Bergen, Luik Namen (dit zijn natuurlijk slechts voorbeelden), staat ons reserveringssysteem volledig tot uw beschikking.

Het is logischer om snelle en gemakkelijke bestellingen toe te staan, toch? Daarom accepteren wij zowel reserveringen via internet als reserveringen via onze telefooncentrale.

Alle TGV-spoornetwerken of regionale treinen, evenals de Belgische of Franse luchthaventerminals zijn binnen handbereik. Onze getrainde en ervaren taxichauffeurs weten hoe ze elke ervaring even aangenaam als discreet kunnen maken.

Door te kiezen voor een taxibedrijf als het onze, laat u de complexiteit van het openbaar vervoer buiten beschouwing: u neemt een vlucht of bereikt uw ontmoetingsplaats zonder u zorgen te maken over de route en zonder last te hebben van overlast van openbare alternatieven. We beheren ook graag uw bagage wanneer u op reis gaat, of u nu vertrekt vanuit Brussel, Charleroi of Luik.

En als u zich zorgen maakt dat u op bepaalde tijden van het jaar geen taxi kunt vinden, hoeft u zich geen zorgen te maken: Taxi Travel Corp draait het hele jaar door op volle toeren, 24 uur per dag en zeven dagen per week. feestdagen zijn inbegrepen. We hebben deze keuze gemaakt omdat zakenreizen of privéreizen op elk moment kunnen gebeuren. We willen daarom klaar staan ​​om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Tot binnenkort aan boord van onze voertuigen!

Reserveren
Feedback
Feedback
Comment évalueriez-vous votre expérience ?
Avez-vous un commentaire supplémentaire ?
Suivant
Entrez votre e-mail si vous souhaitez que nous vous contactions au sujet de vos commentaires.
Retour
Valider
Merci d'avoir soumis votre commentaire !