Binnenkort naar Brugge? Woont u in deze prachtige stad en moet u naar Brussel, Namen, Luik, en waarom niet naar Lille, Amiens of Parijs in Frankrijk? Wij zorgen voor alles.

Taxi Travel Corps is een professioneel taxibedrijf dat u een onberispelijke kwaliteit belooft, ongeacht de gevraagde transfer. Onze klanten waarderen de stiptheid die we het hele jaar door weten te tonen.

De stad Brugge heeft een zeker cultureel prestige en bruist van leuke activiteiten om te delen met familie, vrienden of als onderdeel van een zakenreis. Wij kunnen u naar het stadscentrum van deze stad rijden, tevens de hoofdstad van West-Vlaanderen.

Onze privéchauffeurs kennen Brugge en omgeving door en door: dankzij goed uitgestippelde routes brengen we u naar zowel Charleroi als Bergen, volgens uw noden en verwachtingen.

Voorzichtigheid, stiptheid en respect behoren tot onze kernwaarden. Toeristen waarderen bijvoorbeeld de zorgvuldigheid bij het vervoeren van bagage en de wijze waarop wij een transfer van de luchthaven naar het hotel en vice versa kunnen verzorgen.

Reserveren

De comfortabele voertuigen die zijn geselecteerd om deel uit te maken van ons wagenpark, bieden alleen het beste. Het vervoeren van personen is geen dienst zoals de andere, en dat weten we heel goed bij Taxi Travel Corp.

Om u in alle omstandigheden gerust te stellen en op de hoogte te houden, staat ons telefonische reserveringscentrum graag voor u klaar. Beschikbaarheid 24 uur per dag, 7 dagen per week zal veel situaties deblokkeren, met spoed of volgens planning. Wie ons liever een berichtje stuurt om een ​​taxi te bestellen in Brugge heeft uiteraard de mogelijkheid. Wij zullen uw verzoek binnen een zeer redelijke termijn verwerken.

Als u iemand zoekt om uw kind op te halen en te vervoeren naar het treinstation of naar een luchthaven, bijvoorbeeld voor zijn eerste reis alleen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons hele team is opgeleid om klanten van alle leeftijden te verwelkomen. Over de veiligheid van passagiers valt niet te onderhandelen, en dat maakt ons tot een van de beste Belgische taxibedrijven.

Wat echt praktisch is als je de diensten van een privéchauffeur aanbiedt, is de flexibiliteit die dat oplevert. Naar Brugge gaan of de plaats verlaten om naar Brussel, Amiens, Parijs te gaan… is heel eenvoudig. We maken er zelfs een erezaak van om discreet te blijven: het is jouw reis, alleen en zonder concessies.

Bagagevervoer is natuurlijk mogelijk: zo kunnen reizigers met plezier hun spullen veiligstellen tijdens een luchthaventransfer, een stationsshuttle, enz. Wat betreft de ervaring in de cabine, deze is schoon en op maat gemaakt. Zorgvuldig onderhouden stoelen wachten op u om een ​​rustig moment door te brengen.

Reserveren
Feedback
Feedback
Comment évalueriez-vous votre expérience ?
Avez-vous un commentaire supplémentaire ?
Suivant
Entrez votre e-mail si vous souhaitez que nous vous contactions au sujet de vos commentaires.
Retour
Valider
Merci d'avoir soumis votre commentaire !