Parijs, als hoofdstad van Frankrijk, wordt bediend door vele luchthavens en vliegvelden. De bekendste zijn Parijs-Orly, Parijs Roissy Charles-de-Gaulle en Parijs-le-Bourget. Onze personenvervoersdienst verwelkomt u met plezier in onberispelijk uitgeruste voertuigen voor een transfer van of naar een van de vele terminals in deze luchthavengebieden.

We zijn echt open qua routes: je kunt van Brussel naar de luchthaven Parijs-Orly reizen, van Roissy naar Luik, van Bergen naar Parijs-le-Bourget…

De taxi of VTC is een van de veiligste en handigste vervoersmiddelen. Hiermee kunt u de opstoppingen van bussen, touringcars of de metro vermijden en profiteren van een gepersonaliseerde transfer, geoptimaliseerd om met een gerust hart op tijd aan te komen.

Gaat u op vakantie en vliegt uw luchtvaartmaatschappij op een Parijse luchthaven? Wilt u om budgettaire en veiligheidsredenen uw auto niet op de parkeerplaats van de luchthaven achterlaten? Dat is waar wij binnenkomen!

Een paar klikken of een telefoontje naar onze telefooncentrale is voldoende. Wij antwoorden u door het principe van een zeer beperkte wachttijd te respecteren, in het kader van een noodsituatie of een verwachte race.

Elke luchthaventransfer van of naar Parijs biedt de mogelijkheid om koffers en bagage achterin te laden, om te genieten van een mooie ruimte aan boord. Nooit meer tassen sjouwen in het openbaar vervoer: u geniet gewoon van de reis terwijl u plaatsneemt in een van onze zeer comfortabele stoelen.

Reserveren

Het is heel goed mogelijk om een ​​stationsshuttle of een airportshuttle te overwegen naar de hotels of restaurants die op u wachten. Alle informatie die u ons geeft bij het bestellen van een taxi bij Travel Corp zal een gelegenheid zijn om de organisatie te perfectioneren. Ons gevoel voor timing is kostbaar, en we stellen het volledig tot uw dienst.

Ook op de serieusheid van onze taxichauffeurs kunt u rekenen. Ze hebben een goede kennis van Wallonië, Noord-Frankrijk maar ook van Parijs en zijn beroemde ringweg. Omdat we de verschillende verkeersaders (wegen, snelwegen) beheersen, kunnen we de reis optimaliseren. Ook de prijs van de race is redelijk en wordt bepaald aan de hand van specifieke criteria.

Ons Belgische taxibedrijf, houder van alle nodige vergunningen en certificeringen, heeft zijn reputatie opgebouwd rond absolute responsiviteit. Op elk moment van de dag of nacht, waar u ook bent, u kunt rekenen op onze professionals.

Van Luik tot Charleroi via Bergen of Brugge, er is vast wel een lid van ons team om u te helpen. En als dat betekent dat je helemaal naar Parijs Orly of Roissy CDG moet, geen zorgen: we zijn eraan gewend. Wat de betaalmiddelen betreft, accepteren wij onder andere contant geld en creditcard die op onze website worden weergegeven.

Voor ons als dienstverlener is het belangrijk dat u een oplossing vindt die aan uw verwachtingen voldoet. We verwelkomen uw aanvraag nu.

Reserveren
Feedback
Feedback
Comment évalueriez-vous votre expérience ?
Avez-vous un commentaire supplémentaire ?
Suivant
Entrez votre e-mail si vous souhaitez que nous vous contactions au sujet de vos commentaires.
Retour
Valider
Merci d'avoir soumis votre commentaire !