VTC Brussel

Travel Corp is een VTC-bedrijf dat op maat gemaakte passagiersvervoersdiensten aanbiedt, waarbij al onze diensten nauwgezet worden verzorgd.

Gaat u alleen voor het beste als u op zoek bent naar een VTC in Brussel? Dit is precies wat wij u bieden. Onze voertuigen met chauffeur hebben maar één doel voor ogen: u in een zeer aangename sfeer en met de grootste welwillendheid naar de bestemming van uw keuze vervoeren.

Wat de routes betreft, deze zijn geheel naar eigen goeddunken. Door ons te bellen of te boeken via een moderne en efficiënte boekingsmodule, kunt u een VTC bestellen voor alle soorten reizen: Brussel-Parijs, Brussel-Luik, Luik-Bergen… alle wegen, alle wegen en autosnelwegen in België of buurlanden liggen binnen ons bereik.

Reserveren

VTC luchthaven

Naar een terminal gaan om je vliegtuig te halen is geen sinecure. Wanneer bagage ons zwaar belast, wanneer het nodig is om een ​​marge te voorzien om de beveiligingspoortjes te passeren, is het beter kalm te blijven en de voorkeur te geven aan een VTC-transfer. Het openbaar vervoer daarentegen kan veel minder nauwkeurig zijn en voor zeer vervelende vertragingen zorgen.

Het is in alle veiligheid en volgens gereguleerde tarieven dat u de luchthaven van uw keuze kunt bereiken. Heel graag kunnen we u ook ophalen, brengen tot aan de deuren van een hotel in Brussel, een restaurant in Charleroi…

Travel Corp is een taxibedrijf dat op alle eventualiteiten is voorbereid, op het laatste moment of volgens een grotendeels verwachte reservering. Doordat onze taxichauffeurs hun vak tot in de kleinste details beheersen, bent u een tevreden passagier.

Reserveren

VTC-station

Er zijn natuurlijk veel stations in België. Om hen vlot te bereiken, of voor een overstap vanuit deze spoorgebieden, zet Travel Corp graag haar wagenpark met chauffeur in.

Het comfort dat u zult voelen in het hart van de passagierscompartimenten en in het beeld van de elegantie waarmee onze voertuigen zijn aangekleed. Door discretie en precisie te combineren, kennen we België goed genoeg, van Brussel tot Namen via Dinant of Doornik, zodat uw boodschappen van evidente efficiëntie zijn.

Het station Brussel-Zuid maakt, net als dat van Luik-Guillemins, deel uit van onze dagelijkse verplaatsingen. En we nemen als bedrijf nooit pauze: er zal altijd een kwaliteitsaanbieder zijn om u op te halen en af ​​te zetten in de voorwaarden die u verdient. Want voor ons moet een VTC stationsservice aan elke behoefte voldoen!

Reserveren

Prive chauffeur

Het boeken van een VTC met privéchauffeur is niet voorbehouden aan grote beroemdheden. Taxi Travel Corp staat ten dienste van Belgen in Wallonië en de nabijgelegen plaatsen om hun reizen te vergemakkelijken.

Comfort staat bij ons hoog in het vaandel. We willen echt een verschil maken in de ervaringen die je kunt opdoen met het openbaar vervoer.

Om naar Brussel te komen, om deze beroemde Europese hoofdstad te bereiken vanuit Parijs of als onderdeel van een eenvoudige rit binnen een Belgische stad, kunt u rekenen op de ernst en stiptheid van de VTC-chauffeurs die deel uitmaken van ons team.

U heeft de mogelijkheid om direct te boeken als er een last minute reis nodig is, of contact op te nemen met onze telefooncentrale om een ​​toekomstige reis te organiseren. Onze dialoog op de website biedt ook de mogelijkheid om een ​​VTC te bestellen. Het is in ieder geval de must van het voertuig met chauffeur dat dankzij Taxi Travel Corp.

Reserveren
Feedback
Feedback
Comment évalueriez-vous votre expérience ?
Avez-vous un commentaire supplémentaire ?
Suivant
Entrez votre e-mail si vous souhaitez que nous vous contactions au sujet de vos commentaires.
Retour
Valider
Merci d'avoir soumis votre commentaire !