Commerciële relaties en bezoeken tussen Frankrijk en België zijn zeer talrijk. Daarom verzorgen wij bij Taxi Travel Corp met veel plezier de verbinding tussen Brussel en de luchthaven Lille Lesquin. Onze privéchauffeurs hebben een uitgebreide opleiding gevolgd en beschikken allemaal over een beroepskaart. Ze zijn gewend aan reizen van alle afstanden, of het nu een intramurale reis is of een veel langere race.

De luchthavenzone Lille-Lesquin bedient verschillende toeristische bestemmingen en ontlast het luchtverkeer op andere grote luchthavens. Als u in de buurt woont, heeft u misschien de mogelijkheid om de terminal van deze plaats te bereiken en weg te vliegen als onderdeel van een zakenreis of een welverdiende vakantie.

Dankzij het zeer praktische drop-off punt verspillen we geen tijd een paar stappen van de beveiligingspoortjes. We zorgen ook voor uw koffers en bagage tijdens de reis. Bovendien is onze stiptheid compromisloos. Als u ons het vluchtnummer geeft, zetten we een organisatie op maat in.

Degenen die naar huis terugkeren, zullen het genoegen hebben om op de luchthaven te worden opgewacht, zonder te maken te hebben met de complicaties van het openbaar vervoer. Een race bij Taxi Travel Corp is een geprivatiseerd moment, georganiseerd volgens uw behoeften en verwachtingen.

Vanaf de luchthaven Lille Lesquin, gelegen in Hauts-de-France, kunnen we u naar de stad brengen, naar het hotel, waarom niet naar het restaurant van uw keuze. De prijs van de race wordt vervolgens bepaald met behulp van de meter, volgens een strikte schaal, zonder onaangename verrassingen.

Reserveren

Onze klanten waarderen het reactievermogen van de telefooncentrale, die nergens voor terugdeinst om aanvragen uit Frankrijk en België te behandelen. Wachttijd wordt tot een minimum beperkt wanneer u ons belt. Wat betreft de berichten die ons bereiken via de online boekingspagina, deze worden met toewijding en methode behandeld.

Al onze teams rijden voertuigen waarvan het comfort alleen gelijk staat aan netheid. Aan boord zult u genieten van een warme sfeer: we willen dat u een geweldige tijd heeft.

In de regio waar de luchthaven Lille-Lesquin ligt, zijn veel mooie steden en plaatsen te ontdekken. Daarom bieden we soms toeristische circuits aan en komen we regelmatig reizigers uit alle lagen van de bevolking te hulp.

Uiteraard behoren luchthaventransfers of stationsshuttles naar Parijs tot onze diensten. De wegen en snelwegen die Franse en Belgische steden met elkaar verbinden, zijn goed bekend bij onze dienstverleners. Dit is wat je nodig hebt om te ontspannen en je te laten meeslepen door een team van professionals.

Weet bovendien dat Taxi Travel Corp nooit wegglijdt! Wij bieden een continue service, 24 uur per dag, zeven dagen per week, ook ‘s nachts. Het is daarom gemakkelijk om een ​​taxi van of naar de luchthaven Lille Lesquin te boeken dankzij ons efficiënte en volledig erkende bedrijf. Tot ziens !

Reserveren
Feedback
Feedback
Comment évalueriez-vous votre expérience ?
Avez-vous un commentaire supplémentaire ?
Suivant
Entrez votre e-mail si vous souhaitez que nous vous contactions au sujet de vos commentaires.
Retour
Valider
Merci d'avoir soumis votre commentaire !