Ons taxibedrijf verzorgt alle verbindingen tussen de steden en dorpen van Wallonië en haar omgeving. We breiden onze routes natuurlijk uit naar Brussel en zelfs naar Parijs. Als u een taxi moet nemen om naar Charleroi te gaan of een andere bestemming te bereiken vanuit deze plaats, is het proces heel eenvoudig.

Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer te bellen of de reserveringsmodule in te vullen die wij speciaal voor klanten hebben ontwikkeld.

Travel Corp is een groot team van privéchauffeurs, allemaal gepassioneerd door hun vak en perfect op de hoogte van de te rijden routes in heel België en het naburige Frankrijk. Van Luik tot Brussel via Bergen of Namen, wij weten hoe we de wegen moeten nemen die u veilig brengen waar u maar wilt.

Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit betreft zowel het comfort aan boord van de voertuigen als de netheid van de voertuigen: ze worden allemaal zeer regelmatig onderhouden. Eenmaal geïnstalleerd kunt u genieten van een fles water en een Wifi-terminal om uw taxiritten compleet en praktisch te maken.

Onze telefonistes ontvangen uw oproepen continu, dag en nacht, en wij zorgen ervoor dat u elke afstand overbrugt. Dit omvat luchthavenshuttles, treinstationtransfers en alles wat u maar kunt bedenken op het gebied van intramuraal reizen.

Reserveren

Ben je op vakantie in België? Wil je van de gelegenheid gebruik maken om de omgeving te bezoeken? Onze toeristische circuits brengen u naar alle bezienswaardigheden, monumenten, musea, hotels, restaurants in Charleroi. U zult ongetwijfeld het zeer bijzondere stadhuis of de architectuur van de Sint-Christophekerk waarderen.

Wat onze prijzen betreft, hanteren wij vaste prijzen aan de meter, volgens een absoluut transparant beleid. Omdat vertrouwen echt een van onze hoekstenen is. Wanneer u reist met Travel Corp, of het nu gaat om een transfer van Charleroi Lille of gewoon om te gaan winkelen, wij besteden altijd dezelfde zorg aan onze diensten.

Stiptheid is wat onze reputatie heeft gesmeed: we zijn ons bewust van de problemen met timing, bijvoorbeeld als het gaat om het nemen van een vliegtuig.

Onze taxichauffeurs halen u op volgens het door u opgegeven adres en tot uw aankomst wordt alles in het werk gesteld voor uw welzijn. Als u vragen heeft over onze VTC- en taxiservices, kunt u nu contact met ons opnemen.

In het geval van een bedrijfsseminarie of als u na een lange reis terug naar huis wilt, weet u dat u een beroep kunt doen op onze elegante en efficiënte vloot. Bij het betalen van het bedrag van de race accepteren al onze dienstverleners contant geld of creditcards en betaalkaarten. Hierdoor kunnen we flexibiliteit bieden aan alle passagiers.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten voor een uitstap van of naar Charleroi! Wij ontmoeten u in ieder geval graag.

Reserveren
Feedback
Feedback
Comment évalueriez-vous votre expérience ?
Avez-vous un commentaire supplémentaire ?
Suivant
Entrez votre e-mail si vous souhaitez que nous vous contactions au sujet de vos commentaires.
Retour
Valider
Merci d'avoir soumis votre commentaire !