Inwoners van de stad Oostende in West-Vlaanderen kunnen voor hun taxiritten rekenen op Travel Corp. Dit geldt uiteraard voor alle toeristen die de regio bezoeken, voor zakenvrouwen en zakenmensen die een belangrijke bijeenkomst hebben in deze prachtige havenstad.

En onze dienstverlening gaat veel verder dan Oostende. Comfortabel zittend in de stoelen van onze bestelwagens hoeft u ons alleen maar een bestemming in België of buurland Frankrijk door te geven… en wij brengen u er met plezier naartoe! Onze taxichauffeurs kennen de streek met grote precisie, van Brussel naar Brugge via Antwerpen, Coutrai, Leuven…

Noch kindervervoer, noch toeristische reizen worden vergeten bij onze vervoerdiensten. Het is belangrijk voor ons om echte veelzijdigheid te tonen, voor een transfer die aan uw verwachtingen voldoet.

Onze teams staan ​​al klaar om u te antwoorden, op zoek naar een bericht via het online formulier of een telefoontje via ons speciale nummer.

U kunt instappen in het station van uw keuze: Oostende natuurlijk, maar ook Brussel, Luik of, in Frankrijk, Lille-Vlaanderen en Parijs. Reizen over alle afstanden worden met grote zorg georganiseerd, waarbij de prijzen op de meter worden geobserveerd zonder de tarieven ooit te overdrijven.

Reserveren

Ja, je zou het openbaar vervoer kunnen nemen, maar ze bieden nooit een service op maat. Als u de bus of touringcar neemt, is uw reis afhankelijk van de vooraf vastgestelde haltes. Dankzij Taxi Travel Corp is het kleinste adres, voor bijvoorbeeld een afspraak met de dokter of een etentje met vrienden in het restaurant, efficiënt en precies bereikbaar.

Uiteraard kunnen al onze privéchauffeurs een beroepskaart attesteren. Zij weten hoe ze uw wedstrijd in de beste omstandigheden kunnen laten verlopen. Als u een speciaal verzoek heeft, vermeld dit dan bij het maken van uw reservering en we zullen ons best doen om het te honoreren.

De trajecten Oostende – Parijs of Oostende – Rijsel behoren zoals u heeft begrepen tot onze mogelijkheden. We willen dat ons transportsysteem met chauffeur, ook wel VTC genoemd, een concrete oplossing biedt voor alle reizigers.

Wie op zoek is naar een pendeldienst naar de luchthaven, vindt ook voldoening bij Taxi Travel Corp. Als u ons het vluchtnummer laat weten, kunnen we zelfs de terminal controleren en u alle vervelende administratieve controles besparen. Onze stationstransfers zijn net zo handig als het gaat om het halen van een trein… zonder hem te missen! Onze voertuigen brengen u zo dicht mogelijk bij het circuit, voor al uw vertrekken.

Vermijd parkeerkosten en ander gedoe bij het gebruik van uw eigen auto. U kunt bijvoorbeeld met een gerust hart op vakantie gaan door te kiezen voor een taxireservering bij ons bedrijf. Het duurt maar een paar minuten of zelfs seconden om te bestellen – dan zijn we binnen enkele minuten op het opgegeven adres, altijd strevend naar efficiëntie. Aarzel niet om ons te contacteren, voor een kwalitatieve service!

Reserveren
Feedback
Feedback
Comment évalueriez-vous votre expérience ?
Avez-vous un commentaire supplémentaire ?
Suivant
Entrez votre e-mail si vous souhaitez que nous vous contactions au sujet de vos commentaires.
Retour
Valider
Merci d'avoir soumis votre commentaire !