Op zoek naar een transfer naar een treinstation in de regio Brussel? Taxi’s van Travel Corp staan ​​klaar om de door u aangegeven bestemming te bereiken.

Het moet gezegd worden dat de hoofdstad van de Europese Unie verre van één spoorwegzone heeft. Onze klanten gaan soms naar het station Brussel-Centraal, Brussel-Zuid of Brussel-Noord.

Onze diensten zijn erg handig wanneer u uw trein neemt. We zetten je zo dicht mogelijk bij de sporen af, op de stationsparking. Hiermee worden alle routedefinities aan boord van het openbaar vervoer opgeslagen.

In plaats van jezelf te beperken tot een bus of metro, kun je ontspannen in het hart van onze elegante en gezellige bestelwagens. Er wordt rekening gehouden met alle details van een geslaagde VTC-race, van de bidon tot de optimalisatie van de route.

De prijs van de race is gestandaardiseerd om alle passagiers een redelijk geprijsde reis te garanderen. U kunt het station Brussel-Luxemburg bereiken, een taxi bestellen in het station Brussel-Schuman… of aanvragen doen buiten de hoofdstad: ook Luik, Bergen en Brugge behoren tot onze bestemmingen.

Als u een vakantie heeft gepland en u moet naar Parijs Roissy CDG of de luchthaven Lille-Lesquin rijden, dan is het alsof u er zelf bij bent! Wij zijn volledig voorbereid om uw verzoek te verwerken. Een aanvraag die online kan worden gedaan, met behulp van een zeer ergonomische boekingsmodule. Ons team kan ook bestellingen telefonisch verwerken.

Reserveren

Alle klanten zijn welkom, ter gelegenheid van een zakenreis of een gezinsuitje. Onze stiptheid is geruststellend: u kunt op de geplande tijd op de trein stappen.

Vanaf de verschillende stations in Brussel is het mogelijk om de hotels, concertzalen, restaurants en monumenten die u interesseren te bereiken. In tegenstelling tot treinen en touringcars kunnen voertuigen met chauffeur elk adres bereiken.

Qua snelheid beloven we het maximale te doen. Nachtritten en alle vormen van overstappen overdag zijn mogelijk, 24 uur per dag, zeven dagen per week.We stoppen nooit met onze activiteit, dus er zal noodzakelijkerwijs een privéchauffeur zijn om u te vervoeren tijdens feestdagen.

We weten dat communicatie belangrijk is om elke reis soepel te laten verlopen. Weet dus voor elke vraag of specifiek verzoek dat onze telefooncentrale tot uw beschikking staat. Wij zijn perfect voorbereid om rondreizen, enkele reizen of zelfs een toeristisch circuit te verzorgen: onze privéchauffeur brengt u naar de verschillende plaatsen die uw nieuwsgierigheid opwekken.

Elk van onze dienstverleners heeft ook een licentie. Travel Corp is het toonaangevende taxibedrijf in België en gunt zichzelf dan ook alleen maar excellentie op alle vlakken. Wij wensen u een heel aangenaam moment tijdens uw transfer: onze stations- en luchthavenshuttles zullen u tevreden stellen tot het einde van de reis.

Reserveren
Feedback
Feedback
Comment évalueriez-vous votre expérience ?
Avez-vous un commentaire supplémentaire ?
Suivant
Entrez votre e-mail si vous souhaitez que nous vous contactions au sujet de vos commentaires.
Retour
Valider
Merci d'avoir soumis votre commentaire !